Vain K (musta) -väriainekasettia varten

Muistio

 1. Ota uusi [K]-väriainekasetti saataville.

 2. Aseta sormesi laitteen oikealla sivulla olevalle syvennykselle ja vedä etukannen avausvipua (1), jolloin etukansi (2) avautuu eteenpäin.

 3. Käännä väriainekasetin lukitusvipua (sininen) (3) itseäsi kohti kunnes sen yläosa linjautuu -merkinnälle irrottaaksesi väriainekasetin kuvarummusta.

 4. Nosta väriainekasetti (4) oikealta puolelta ja poista se laitteesta.

  Seurauksena saattaa olla palovammoja.

  Älä koskaan heitä väriainekasetteja tuleen. Ne saattavat räjähtää ja väriaine sisällä saattaa lentää ilmaan aiheuttaen palovammoja.

  Huomautus

  • Jos väriainejauhetta putoaa paperin syöttöalueelle laitteen sisäpuolelle, pyyhi se pois hyvin puristetulla märällä rätillä.

 5. Pura pakkauksesta väriainekasetti ja ravista kasettia useita kertoja pysty- ja vaakasuuntaisesti.

 6. Poista teippi (5) väriainekasetista.

 7. Aseta uusi väriainekasetti (6) kohdistamalla vasemman kyljen sisennys (7) rummun ulokkeen kanssa (8) niin että väriainekasetin ja rummun [K] värimerkinnät ovat kohdakkain. Tämän jälkeen laita oikea puoli varoen paikoilleen.

  Huomautus

  • Varmista teipin irrotus väriainekasetista ennen asettamista. Irrota teippi ennen uuden väriainekasetin asettamista paikalleen.

 8. Väriainekasettia painaessa, käännä lukitusvipua (sininen) (3) taaksepäin linjataksesi sen yläosan -merkinnälle ja lukitse väriainekasetti kuvarumpuun.

  Kuulet napsahduksen, kun se asettautuu paikalleen.

  Huomautus

  • Kannen sulkeminen kääntämättä väriainekasetin lukitusvipua (sininen) saattaa aiheuttaa vikatilan. Varmista kääntäväsi hylsyn lukitusvivusta, kunnes se linjautuu kauemman pään kanssa.

 9. Sulje etukansi (2).

  Huomautus

  • Etukantta ei voi sulkea, jos tulostuslokero ei ole kunnolla kiinni.

 10. Kierrätäthän väriainekasetit.

  Muistio

  • Jos sinun pitää hävittää käytettyjä väriainekasetteja, laita ne polyeteenipusseihin tai muuhun säiliöön ja noudata paikallisten viranomaisten määräyksiä tai ohjeita.