Huomiot, kun vaihdetaan

Tarkkaile seuraavia varotoimia, kun vaihdat värikasettia.

Älä heitä väriainetta tai värikasettia tuleen. Väriaine leviää, aiheuttaen palovammoja.

Älä säilytä värikasettia paikassa, jossa se altistuu avotulelle. Väriaine saattaa syttyä ja aiheuttaa tulipalon tai palovammoja.

Älä poista roiskunutta värijauhetta sähköisellä pölynimurilla. Roiskuneen värijauheen imurointi sähköisellä pölynimurilla saattaa aiheuttaa syttymisen esimerkiksi liittimien kipinöinnin seurauksena. Jos värijauhe vuotaa lattialle tai muualle, pyyhi värijauhe varoen kostealla rievulla tai muulla liinalla.

Eräät koneen osat saattavat kuumentua huomattavasti. Älä kosketa paikkoja "HUOMIO KUUMA" -merkin ympärillä. Seurauksena saattaa olla palovammoja.

Pidä väriainekasetit poissa lasten ulottuvilta. Jos lapsi nielee väriainetta, etsi välittömästi lääkärin apua.

Jos hengität väriainetta, kurlaa runsaalla vedellä ja siirry raikkaaseen ilmaan. Pyydä tarvittaessa lääkärin ohjeita.

Jos väriainetta kulkeutuu käsiin tai muualle ihoon, pese huolellisesti saippualla ja vedellä.

Jos väriainetta joutuu silmiin, pese välittömästi huuhtelemalla suurella määrällä vettä. Pyydä tarvittaessa lääkärin ohjeita.

Jos väriainetta joutuu suuhun, sylje se ulos. Pyydä tarvittaessa lääkärin ohjeita.

Varmista paperitukosta käsiteltäessä tai väriainekasettia vaihdettaessa, etteivät vaatteesi tai kätesi likaannu väriaineesta. Väriainejauheen sotkiessa vaatteesi, pese kylmällä vedellä. Jos väriaine kuumenee kuumalla vedellä tai muilla menetelmillä pestäessä, väriaine tahraa kankaan ja sitä on mahdotonta poistaa.

Älä pura tai avaa kuvarumpua tai värikasettia. Saatat hengittää leviävää väriainetta tai väriainetta saattaa joutua käsiisi tai vaatteisiisi ja liata ne.

Varastoi käytetyt värikasetit asettamalla ne kassiin väriainetta levittämättä.

Huomautus

  • Käytä aitoja OKI -kulutustarvikkeita taataksesi tuotteiden parhaan suorituskyvyn.

  • Muiden kuin OKI-yhtiön aitojen kulutustarvikkeiden käytöstä on aiheutunut ongelmia takuusta tai ylläpitosopimuksesta huolimatta. (Vaikka muiden kuin aitojen kulutustarvikkeiden käytöstä ei aina seuraa ongelmia, noudata erityistä varovaisuutta niitä käyttäessäsi).