Direct met de machine verbinden (AP Mode)

Draadloos LAN (AP Modus) verbindt direct draadloze toestellen ((computers, tablets, smartphones, etc.) aan het apparaat zonder het gebruik van een draadloos LAN toegang.

Opmerking

  • Als er zich metaal, een aluminium raam of een muur met versterkt beton tussen de machine en de draadloze apparaten bevindt, kunnen verbindingen moeilijker tot stand komen.

  • Maximaal vier toestellen kunnen op het apparaat worden aangesloten via de draadloze LAN (AP-modus). Het vijfde toestel wordt geweigerd.

  • U kunt draadloze LAN (infrastructuur) en draadloze LAN (AP-modus) mogelijk niet tegelijkertijd inschakelen.

Automatische verbinding (drukknop)

Als uw draadloze apparaten WPS-PBC (drukknop) ondersteunen, kunt u verbinding maken met de draadloze LAN (AP-modus) met de WPS-knop.

  1. Bevestig de positie van de WPS-knop op uw draadloze apparaat met de handleiding bevestigd op het apparaat.

  2. Schakel de machine in.

    Opmerking

    • Als het bericht "Wilt u draadloos instellen?" verschijnt, selecteert u [No (Do not show next time) (Nee (Niet opnieuw weergeven))].

  3. Druk verschillende malen op de scrolknop om [Wireless(AP Mode) Setting (Instelling draadloze (AP-modus))] te kiezen en druk op de knop «ENTER (ENTER)».

  4. Voer het beheerderswachtwoord in met de cijfertoetsen (0-9) en druk vervolgens op de knop «ENTER (ENTER)».

    Het standaard beheerderswachtwoord dat in de fabriek is ingesteld, is "123456". Als het beheerderswachtwoord wordt gewijzigd, voert u het bijgewerkte wachtwoord in.

  5. Druk op de scrolknop , selecteer [Enable (Ingeschakeld)] en druk vervolgens op de knop «ENTER (ENTER)».

  6. Druk op de scrolknop om [Automatic Setup (PushButton) (Automatische setup (PushButton))] te kiezen en druk op de knop «ENTER (ENTER)».

  7. Selecteer [Yes (Ja)] en druk vervolgens op de knop «ENTER (ENTER)».

  8. Start de WPS-PBC (drukknop) bediening op uw draadloos apparaat om het apparaat te verbinden.

    Wanneer [Connection successful (Verbinding geslaagd)] wordt weergegeven, is de installatie van het draadloze LAN voltooid.

    Als [Connection failed (Verbinding mislukt)] wordt weergegeven, volgt u de stappen in "Handmatige set-up" om het opnieuw te proberen.

Als de verbinding mislukt is, gaat u naar "Handmatige set-up".

Handmatige instelling

Als uw draadloze apparaten geen WPS-PBC (drukknop) ondersteunen, kunt u de [SSID (SSID)] en het [Password (Wachtwoord)] van het apparaat invoeren op uw draadloze apparaten om verbinding te maken met de draadloze LAN.

  1. Schakel de machine in.

  2. Druk verschillende malen op de scrolknop om [Wireless(AP Mode) Setting (Instelling draadloze (AP-modus))] te kiezen en druk op de knop «ENTER (ENTER)».

  3. Voer het beheerderswachtwoord in met de cijfertoetsen (0-9) en druk vervolgens op de knop «ENTER (ENTER)».

    Het standaard beheerderswachtwoord dat in de fabriek is ingesteld, is "123456". Als het beheerderswachtwoord wordt gewijzigd, voert u het bijgewerkte wachtwoord in.

  4. Druk op de scrolknop , selecteer [Enable (Ingeschakeld)] en druk vervolgens op de knop «ENTER (ENTER)».

  5. Druk verschillende malen op de scrolknop om [Manual Setup (Handmatige set-up)] te kiezen en druk op de knop «ENTER (ENTER)».

  6. Controleer de [SSID (SSID)] en [Password (Wachtwoord)] van de machine.

  7. Voer de [SSID (SSID)] en [Password (Wachtwoord)] van de machine in die werden bevestigd in stap 6 voor uw draadloze apparaat.