Over deze handleiding

Diverse informatie over deze handleiding is hier voorzien. Lees deze onderdelen voordat u deze handleiding gebruikt.

  • Hoe deze handleiding te gebruiken

    In deze sectie wordt beschreven hoe en onder welke voorwaarden u deze handleiding kunt gebruiken.

  • Disclaimer

    We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant neemt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van fouten buiten zijn schuld. De fabrikant kan ook niet garanderen dat wijzigingen in software en apparatuur die zijn aangebracht door andere fabrikanten en waarnaar in deze handleiding wordt verwezen geen invloed hebben op de toepasbaarheid van de informatie hierin. De fabrikant is niet noodzakelijkerwijs aansprakelijk voor softwareproducten die door andere bedrijven zijn gemaakt en die in deze handleiding worden genoemd.

    Hoewel we redelijkerwijs alles hebben gedaan om dit document zo accuraat en nuttig mogelijk te maken, verlenen we geen expliciete of impliciete garantie met betrekking tot de accuratesse of volledigheid van de betreffende informatie.

  • Copyright van de handleiding

    Alle rechten voorbehouden aan Oki Electric Industry Co., Ltd. Geen enkel deel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd in enige vorm of via enig middel zonder vooraf geschreven toestemming van Oki Electric Industry Co., Ltd.

    © 2015 Oki Electric Industry Co., Ltd.

  • Handmatige samenstelling

    De volgende handleiding is met dit product meegeleverd.

    • Setup Gids

    • Gebruiksaanwijzing ------ Deze handleiding (HTML handleiding)