Gebruikersverificatie (Toegangsbeheer)

Toegangscontrole verwijst naar de functie waarmee geverifieerde gebruikers beperkte bewerkingen kunnen gebruiken.

Verificatie is vereist, voordat u het apparaat gebruikt. Informatie die nodig is voor de verificatie van de gebruiker zijn de volgende: gebruikersnaam en wachtwoord, PIN (persoonlijke identificatienummer) en IC-kaart.

De beheerder van het apparaat moet informatie over de gebruiker registreren, verificatiemethode instellen en toegangscontrole inschakelen zodat de toegangscontrole functie kan worden gebruikt.

Gebruik voor het voorbereidingsproces de functie toegangscontrole, zie "Voorbereiding (Voor Beheerder)".

Wanneer de toegangscontrole functie is ingeschakeld, weergeeft het controlepaneel van het apparaat het volgende scherm.

Memo

Om de IC kaart verificatie te gebruiken, is het aansluiten van een IC kaartlezer vereist. (Aangeraden product: ELATEC TWN4 MIFARE NFC Versie P)

Het bericht, "Verificatie met IC-kaart is ook beschikbaar." wordt niet weergeven als eer geen IC-kaartlezer is aangesloten.

Voor het bedienen van het apparaat, zie "Inloggen op Dit Apparaat".

Bij het afdrukken vanaf een computer, zie "Afdrukken vanaf een Computer".

Bij het verzenden vanaf een computer, zie "Een Fax vanaf een Computer verzenden (Windows)".

Om de informatie van de IC-kaart te registreren, is één van de volgende manieren nodig. De beheerder voegt IC-kaart informatie toe bij de registratie van de gebruikersinformatie of gebruikers houden hun IC-kaarten boven het apparaat. Voor de registratie procedure door gebruikers, zie "Het registreren van IC-kaart informatie".

Opmerking

Als er geen bediening mogelijk is nadat u bent geverifieerd, vraag dan bij uw beheerder of u gemachtigd bent om de bediening uit te voeren.