Les merknadene og lisensavtalen nøye før du laster ned denne programvaren. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen, må du ikke laste ned denne programvaren

Etikett for å lese avtale med vilkår for bruk >

SPESIFIKASJON

Filstørrelse 870,704 Byte
Filnavn C711WTES7411WTPro7411WT-win-pdw1702_43684.exe
Kategori Skrivebordsverktøy
Programversjon 1.7.0.2
Produkter C711WT; ES7411WT; pro7411WT
Operativsystem Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Språk bosnisk; portugisisk (Brasil); bulgarsk; katalansk; kroatisk; tsjekkisk; dansk; nederlandsk; engelsk; finsk; fransk; tysk; gresk; ungarsk; italiensk; koreansk; makedonsk; norsk; polsk; portugisisk; rumensk; russisk; serbisk; kinesisk, forenklet; slovensk; spansk; svensk; kinesisk, tradisjonell; tyrkisk