Ondersteuning

Waar vind ik de productnaam en het serienummer van mijn product?

Productnaam

U vindt de productnaam op de zijkant van het product.
Opmerking
  • De kleine letters aan het eind van de productnaam worden mogelijk niet vermeld.

Als u geen naam kunt vinden die exact overeenkomt met uw modelnaam, selecteert u een vergelijkbare modelnaam. De naam van het stuurprogramma en de gebruikershandleiding is hetzelfde.

Bijvoorbeeld: voor productnaam MC873 selecteert u MC873dn of MC873dnv

Serienummer

Het serienummer is een unieke reeks cijfers en/of letters die wordt gebruikt om uw product te identificeren.

U vindt het serienummer van uw product op een van de volgende plaatsen:

• op de achterzijde van het apparaat
  • op de linker- of rechterzijde
  • aan de binnenkant van de bovenklep.
Ga naar de pagina Veelgestelde vragen, voer 'serienummer' in als trefwoord en selecteer uw modelnaam.

Veelgestelde vragen >

Wanneer uw productnaam MC873 is, selecteert u MC873dn of MC873dnv.

Opmerkingen:
  • het serienummer staat mogelijk in de handleiding in plaats van op het label.
  • de geïnstalleerde opties of onderdelen van een product kunnen het serienummer vermelden.