Huidige firmwareversie:  A14.90_0_4(Vrijgegeven op:09/01/2019)

Vóór de update

・ Het hulpprogramma voor de firmware-update is vereist voor een firmware-update.
・ Download het hulpprogramma voor de firmware-update voor uw besturingssysteem.
・ Het hulpprogramma voor de firmware-update moet mogelijk worden bijgewerkt. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie gebruikt.

Voorzichtig:
・ De bijwerkbare firmware is afhankelijk van het product.
・ Het beheerderswachtwoord van het product is vereist voor firmware-updates.
・ Er wordt van uitgegaan dat uw pc, tablet of mobiel apparaat toegang heeft tot internet.

Het hulpprogramma voor de firmware-update bijwerken

Nadat het hulpprogramma voor de firmware-update is gedownload, kunt u het hulpprogramma starten en de instructies volgen om de firmware bij te werken.

Firmware update tool for Windows

Versie: 1.5.0

Grootte: 1.9 MB

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Klik hier om het te downloaden

Firmware update tool for macOS

Versie: 2.1.0

Grootte: 849.3 KB

Besturingssysteem: macOS 10.14; macOS 10.13; macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Klik hier om het te downloaden

Firmware update tool for iOS

Versie: 1.4.0

Besturingssysteem: iOS

Klik hier om het te downloaden