Scannerstuurprogramma (WIA)

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 19,990,714 Byte
Bestandsnaam ES94WIA_42022_25939.zip
Categorie Scannerstuurprogramma
Programmaversie 4.20.22.0
Producten ES9460 MFP; ES9470 MFP
Besturingssysteem Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64
Talen Deens; Nederlands; Engels; Fins; Frans; Duits; Italiaans; Japans; Noors; Pools; Russisch; Spaans; Zweeds

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
2. Dubbelklik op het bestand WebInstaller.exe in de map ES94WIA_42022 die is uitgepakt.