Aangezien Microsoft geen ondersteuning meer biedt voor Windows XP, kan OKI het gebruik van OKI-producten in een niet-ondersteund besturingssysteem niet meer garanderen

Raadpleeg compatibele besturingssystemen als u het printerstuurprogramma niet kunt vinden

Pagina met compatibele besturingssystemen >

Stuurprogramma

ESC/P Class Driver

Versie: 1.0

Grootte: 258.4 KB

Class driver for ESC / P printer that is required to print from application to printer.
This driver includes [OKI Dot-Matrix ESC/P 9Pin Class Driver] and [OKI Dot-Matrix ESC/P 24Pin Class Driver] .

Besturingssysteem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows Server 2019

Zie details

ESC/P Printer Driver

Versie: 1.0

Grootte: 280.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Besturingssysteem: Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)