Aangezien Microsoft geen ondersteuning meer biedt voor Windows XP, kan OKI het gebruik van OKI-producten in een niet-ondersteund besturingssysteem niet meer garanderen

Raadpleeg compatibele besturingssystemen als u het printerstuurprogramma niet kunt vinden

Pagina met compatibele besturingssystemen >

Stuurprogramma

ESC/P-printerstuurprogramma

Grootte: 90.5 KB

Het ESC/P-printerstuurprogramma stelt u in staat om vanuit uw softwaretoepassing uw printer te bedienen.

Besturingssysteem: Windows 7; Windows Vista; Windows XP; Windows Server 2008; Windows Server 2003