Aangezien Microsoft geen ondersteuning meer biedt voor Windows XP, kan OKI het gebruik van OKI-producten in een niet-ondersteund besturingssysteem niet meer garanderen

Raadpleeg compatibele besturingssystemen als u het printerstuurprogramma niet kunt vinden

Pagina met compatibele besturingssystemen >

Stuurprogramma

PCL5-printerstuurprogramma

Versie: 1.0.7

Grootte: 10.5 MB

Het PCL5c-printerstuurprogramma stelt u in staat om vanuit uw softwaretoepassing uw printer te bedienen.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

PCL5-printerstuurprogramma

Versie: 1.0.7

Grootte: 10.5 MB

Het PCL5c-printerstuurprogramma stelt u in staat om vanuit uw softwaretoepassing uw printer te bedienen.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

PS-printerstuurprogramma

Versie: 2.0.2

Grootte: 23.8 MB

Besturingssysteem: macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5

Zie details

PS-printerstuurprogramma

Versie: 1.4.0

Grootte: 9.1 MB

Besturingssysteem: Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3

Zie details

Printer Driver Updater (PS)

Versie: 1.0.1

Grootte: 1.9 MB

Deze tool werkt het Mac OS X.8 PS-stuurprogramma bij, zodat dit werkt op Mac OS X.9 of hoger.
Het Mac OS X.8 PS-stuurprogramma, dat van de Mac OS X.8-pagina kan worden gedownload, moet worden geïnstalleerd voordat deze tool kan worden toegepast.

Besturingssysteem: macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9

Zie details

Universeel PCL5-printerstuurprogramma

Versie: 1.5.6

Grootte: 9.7 MB

Dit stuurprogramma werkt met kleuren- en zwart-witprinters/-MFP's van OKI Er is geen uniek stuurprogramma vereist voor elk model.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

ICA-scannerstuurprogramma

Versie: 1.0.14

Grootte: 2.0 MB

Besturingssysteem: macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Zie details

Scanner Driver

Versie: 1.2.0.0

Grootte: 5.3 MB

Besturingssysteem: Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

Scannerstuurprogramma

Versie: 1.0.8

Grootte: 2.6 MB

Besturingssysteem: OS X 10.8; OS X 10.7

Zie details

Scannerstuurprogramma

Versie: 1.0.2

Grootte: 703.4 KB

Besturingssysteem: Mac OS X 10.6

Zie details

Scannerstuurprogramma (Debian AMD64)

Versie: 1.7.0

Grootte: 1.2 MB

Dit is een scannerstuurprogramma voor het besturingssysteem Debian System amd64

Besturingssysteem: Linux

Zie details

Scannerstuurprogramma (Debian i386)

Versie: 1.6.0

Grootte: 1.2 MB

Dit is een scannerstuurprogramma voor het besturingssysteem Debian System i386

Besturingssysteem: Linux

Zie details

Scannerstuurprogramma (Red Hat i386)

Versie: 1.6.0

Grootte: 1.2 MB

Dit is een scannerstuurprogramma voor het besturingssysteem RedHat System i386

Besturingssysteem: Linux

Zie details

Scannerstuurprogramma (Red Hat x86_64)

Versie: 1.6.0

Grootte: 1.2 MB

Dit is een scannerstuurprogramma voor het besturingssysteem RedHat System x86_64

Besturingssysteem: Linux

Zie details

Scannerstuurprogramma (TWAIN)

Versie: 1.0.1

Grootte: 635.5 KB

Besturingssysteem: Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3

Zie details

Hulpprogramma

ActKey

Versie: 1.11.1

Grootte: 17.7 MB

Met dit hulpprogramma kunt u verschillende scanbewerkingen via de MFP uitvoeren wanneer deze via USB of een netwerk is verbonden, gewoon door op een knop te klikken.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

Color Correct-hulpprogramma

Versie: 2.22.0

Grootte: 110.2 MB

Het programma heeft twee afzonderlijke functies voor het aanpassen van de kleuren van uw afdrukken:
- Office-palet afstemmen: voor het verhelpen van problemen met de specifieke kleuren die worden weergegeven in Microsoft-programma's
- Afstemming gamma, kleurtoon en verzadiging: voor het wijzigen van het totaalbeeld van afdrukken. De instellingen worden opgeslagen in het printerstuurprogramma en kunnen worden geselecteerd bij het afdrukken van documenten.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Colour Swatch-hulpprogramma

Versie: 3.0.1

Grootte: 7.0 MB

Met dit hulpprogramma kunt u een voorbeeld van een kleurentabel afdrukken en deze ter referentie gebruiken als u specifieke kleuren wilt afdrukken. Als u een kleur hebt geselecteerd in de tabel, maakt u een notitie van de RGB-waarden in de kleurkiezer van de toepassing om de exacte kleur in de tabel te kunnen selecteren.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Configuration Tool

Versie: 1.6.34

Grootte: 32.9 MB

Met deze software kunt u apparaten detecteren en basisinformatie weergeven over die apparaten, zoals naam, status en het verbindende deel. De software doet ook dienst als een basis om plug-insoftware met extra functies te installeren.
De volgende functies kunnen worden gebruikt door plug-ins te installeren die bij het gedownloade bestand zitten.
- Bekijk en verander de instellingsinformatie van het apparaat.
- Maak een back-up van de instellingsinformatie van een apparaat en kopieer deze (behalve apparaatwachtwoord en netwerkinstellingen).
- Beheer de PIN waarmee de bedieningsbeperkingen van het apparaat ingesteld kunnen worden en waarmee registratie-informatie kan worden aangepast, zoals adresboek, telefoonlijst, etc.
- Melding van voltooiing van het afdrukken en faxen (alleen voor apparaten in een netwerk).
- Detecteer een apparaat zonder een IP-adres en stel het in.
- Beheer de opslag van de harde schijf van het apparaat of de SD-geheugenkaart om de prestaties van het apparaat te verbeteren of afdrukmiddelen te sparen.
- Registreer een kleurprofiel op het apparaat. Het doel van een geregistreerd ICC-profiel is kleurafstemming tussen monitor en apparaat, en kleurensimulatie met een andere printer. Het geregistreerde ICC-profiel kan worden opgegeven met een ID-nummer op het stuurprogramma van de printer ten tijde van het afdrukken.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

De paneeltaal instellen

Versie: 3.0.1

Grootte: 8.0 MB

Deze software verandert de standaardinstelling voor de taal die op het lcd-scherm van het apparaat wordt weergegeven.

Besturingssysteem: OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3

Zie details

Hulpprogramma Color Correct

Versie: 2.1.2

Grootte: 71.7 MB

Met dit programma kunt u de afdrukkleur aanpassen op uw Macintosh®.

Besturingssysteem: macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3

Zie details

LPR-hulpprogramma

Versie: 5.1.17

Grootte: 9.7 MB

Dit is verbeterde software voor afdrukken via TCP/IP-netwerkapparaten. Het hulpprogramma beschikt over verschillende voordelen ten opzichte van een standaard TCP/IP-afdrukpoort, zoals apparaatontdekking, remote monitoring van afdruktaken en bewaking van apparaatstatus.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Mobiel afdrukken

Versie: 1.1.2

De mobiele afdrukapplicatie van OKI drukt PDF's (*1), foto's en webpagina's af vanaf uw apparaat naar OKI LED-printers en multifunctionele apparaten. Afdrukken naar OKI-printers en multifunctionele printers via uw draadloze LAN en over subnetten naar uw bekabelde LAN-omgeving.

Besturingssysteem: iOS

Zie details

Mobiel afdrukken

Versie: 2.1.4

Grootte: 6.0 MB

Mobiele afdrukapplicatie van OKI drukt PDF's (*2), foto's en webpagina's af vanaf uw tablet of smartphone naar OKI LED-printers en multifunctionele apparaten. Afdrukken naar OKI-printers en multifunctionele printers via uw draadloze LAN en over subnetten naar uw bekabelde LAN-omgeving. De mobiele afdrukapplicatie van OKI biedt ook de mogelijkheid om uw afbeeldingen aan te passen zodat u mooiere afbeeldingen kunt afdrukken.

Besturingssysteem: Android

Zie details

NIC Setup Utility

Versie: 1.8.3

Grootte: 543.3 KB

This software lets you discover the TCP/IP network devices and the following functions can be used.
- Configure the IP address
- Configure the printer settings
- Restart the printer
- View status information via a web page

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Print Job Accounting

Versie: 4.4.10

Grootte: 10.0 MB

Deze software maakt het mogelijk om afdrukken in kleur en zwart-wit te volgen en de soorten en hoeveelheid papier bij te houden. Bovendien biedt deze een overzicht van de afdrukactiviteiten per afdeling.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

Print Job Accounting Client

Versie: 1.3.3

Grootte: 9.9 MB

Dit hulpprogramma is een client-tool die op de client-pc wordt geïnstalleerd om het afdrukken te beheren. Het is noodzakelijk om een apparaat zodanig in te stellen dat afdrukken per specifieke gebruiker vanuit Print Job Accounting, Print Job Accounting Enterprise of een geïntegreerde webpagina vanaf het apparaat wordt beperkt. Print Job Accounting of Print Job Accounting Enterprise volgen de afdrukgeschiedenis en opdrachten. Dit maakt rapportage mogelijk van printermisbruik of niet toegestane afdrukken van documenten.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Print Job Accounting Enterprise

Versie: 4.4.10

Grootte: 15.3 MB

Deze software maakt het mogelijk om afdrukken in kleur en zwart-wit te volgen en de soorten en hoeveelheid papier bij te houden. Bovendien biedt deze een overzicht van de afdrukactiviteiten per afdeling.
Een licentiesleutel is vereist om deze software te kunnen gebruiken.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

PrintSuperVision

Versie: 4.0.6043.1

Grootte: 14.0 MB

Dit hulpprogramma is een internettoepassing voor het beheer van de apparaten die zijn verbonden met het TCP/IP-netwerk.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

PrintSuperVision Enterprise-editie

Versie: 4.0.6044.1

Grootte: 15.7 MB

Dit hulpprogramma is een internettoepassing voor het beheer van de apparaten die zijn verbonden met het TCP/IP-netwerk.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

Profile Assistant

Versie: 4.1.2

Grootte: 780.4 KB

Besturingssysteem: macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Zie details

Profile Assistant

Versie: 3.0.5

Grootte: 750.0 KB

Met deze software kan de gebruiker een kleurprofiel registeren op een apparaat. Het doel van een geregistreerd ICC-profiel is kleurafstemming tussen monitor en apparaat, en kleurensimulatie met een andere printer.

Besturingssysteem: OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3

Zie details

Template Manager

Versie: 4.4.11

Grootte: 35.4 MB

Dit hulpprogramma is een snel en eenvoudig programma voor het ontwerpen van banners, visitekaartjes, etiketten en andere gespecialiseerde documenten.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64

Zie details

Tool Afdrukbeheerrapport

Versie: 1.1.0

Grootte: 1.6 MB

Dit hulpprogramma is een add-on voor de afdrukbeheersoftware. Het biedt door de gebruiker definieerbare overzichtsinformatie en grafieken van de belangrijkste gegevens die zijn geregistreerd door Afdrukbeheer en het is ontworpen om managementrapporten over afdrukkosten te genereren.

Besturingssysteem: Windows 7; Windows Vista; Windows XP; Windows Server 2008; Windows Server 2003

Zie details

Tool Verbinding PaperPort-scanner

Versie: 7.2.1061.1

Grootte: 2.6 MB

Dit is een tool om een Paperport SE11-scanknop in te schakelen in Windows 8.

Besturingssysteem: Windows 8; Windows 8 x64

Zie details

Web Driver Installer

Versie: 1.5.11

Grootte: 19.9 MB

Deze software is een webtoepassing die de volgende taken mogelijk maakt:
- Detecteert welke apparaten zijn verbonden met het TCP/IP-netwerk
- Geeft een overzicht van de gedetecteerde apparaten op een webpagina
- Verzendt een e-mail naar gebruikers met een URL-koppeling naar het installatieprogramma van het stuurprogramma

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Zie details

smart PrintSuperVision

Versie: 1.0.17

Grootte: 22.8 MB

smart PrintSuperVision is een toepassing die de apparaten in het netwerk beheert. Door het apparaat te registreren met smart PrintSuperVision, kan het gebruik van het apparaat worden gevolgd en de werking ervan worden beperkt.

Besturingssysteem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Thu Feb 21 07:43:11 UTC 2019 Oki Europe Ltd.