XPS-printerstuurprogramma

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 11,130,144 Byte
Bestandsnaam OKW3D04O103_40164.exe
Categorie Printerstuurprogramma
Programmaversie 1.0.3
Producten ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562; MPS2731mc
Besturingssysteem Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64
Talen Engels; Japans

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
2. Als [Gebruikersaccountbeheer] wordt weergegeven, klikt u op Ja.
Er wordt een map met dezelfde naam gemaakt als het gedownloade bestand en vervolgens wordt het bestand uitgepakt.
3. [Taal selecteren] wordt weergegeven. Selecteer uw taal en klik op OK.
4. De [gebruiksrechtovereenkomst] wordt weergegeven. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met de gebruiksrechtovereenkomst.
5. Het installatieprogramma wordt gestart. Volg de stappen op het scherm om de software te installeren.
6. Als [Assistent voor programmacompatibiliteit] wordt weergegeven, klikt u op [Dit programma is correct geïnstalleerd].

BEPERKING EN OVERIGE MELDINGEN

Geen specifieke gegevens

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Thu Mar 21 17:35:12 UTC 2019 Oki Europe Ltd.