PCL-printerstuurprogramma

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 2,829,840 Byte
Bestandsnaam OKW3X04O104_40156.exe
Categorie Printerstuurprogramma
Programmaversie 1.0.4
Besturingssysteem Windows 10; Windows 8.1; Windows 8; Windows 7; Windows Vista; Windows XP; Windows Server 2008; Windows Server 2003
Talen Engels; Koreaans; Vereenvoudigd Chinees; Traditioneel Chinees

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
2. Als in het besturingssysteem (met uitzondering van Windows XP/Windows 2000) [Gebruikersaccountbeheer] wordt weergegeven, klikt u op Ja.
Er wordt een map gemaakt met dezelfde naam als het gedownloade bestand en vervolgens wordt het bestand gedecomprimeerd.
3. [Taal selecteren] wordt weergegeven. Selecteer uw taal en klik op OK.
4. Het venster [Licentie] wordt weergegeven. Klik op "Akkoord" als u de gebruiksrechtovereenkomst accepteert.
5. Het installatieprogramma wordt gestart. Volg de stappen op het scherm om de software te installeren.
Als de oude versie van het printerstuurprogramma is geïnstalleerd, wordt de vraag [Wilt u het bestaande stuurprogramma behouden of het nieuwe gebruiken?] weergegeven. Volg de stappen om de nieuwe versie van het stuurprogramma te installeren. U moet het besturingssysteem opnieuw opstarten voordat u het stuurprogramma installeert.
6. Als in het besturingssysteem (met uitzondering van Windows XP/Windows 2000) [Assistent voor programmacompatibiliteit] wordt weergegeven, klikt u op [Dit programma is correct geïnstalleerd].
7. Klik in Windows 2000 op Ja als [Digitale handtekening niet gevonden] wordt weergegeven.

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Mon Mar 18 13:29:54 UTC 2019 Oki Europe Ltd.