Scannerstuurprogramma

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 14,791,888 Byte
Bestandsnaam MC5(3)x2ES5(3)4x2_ScannerDriver_102_40130.exe
Categorie Scannerstuurprogramma
Programmaversie 1.0.2
Producten ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562
Besturingssysteem Windows 10; Windows 8.1; Windows 8; Windows 7; Windows Vista; Windows XP; Windows Server 2008; Windows Server 2003
Talen Braziliaans Portugees; Engels; Frans; Duits; Italiaans; Japans; Koreaans; Vereenvoudigd Chinees; Spaans; Traditioneel Chinees

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het pictogram van het gedownloade bestand om het te installeren.
2. Volg de instructies op in het installatieprogrammavenster.

BEPERKING EN OVERIGE MELDINGEN

De MFP moet worden aangesloten op de USB-aansluiting of worden verbonden met het TCP/IP-netwerk.

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Sat Mar 23 01:23:03 UTC 2019 Oki Europe Ltd.