Bestandsgrootte 10,418,704 Byte
Bestandsnaam OKB3C042_NLD105_24907.exe
Categorie Printerstuurprogramma
Programmaversie 1.0.5
Producten ES3451 MFP; ES5461 MFP; MC351; MC361; MC561
Besturingssysteem Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64
Talen Nederlands

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
2. Als [Gebruikersaccountbeheer] wordt weergegeven, klikt u op Ja.
Er wordt een map gemaakt met dezelfde naam als het gedownloade bestand en vervolgens wordt het bestand gedecomprimeerd.
3. Het venster [Licentie] wordt weergegeven. Klik op "Akkoord" als u de gebruiksrechtovereenkomst accepteert.
4. Het installatieprogramma wordt gestart. Volg de stappen in het venster om de software te installeren.
Als de oude versie van het printerstuurprogramma is geïnstalleerd, verschijnt het instructievenster. Volg de aanwijzingen die worden weergegeven als u op de knop Help klikt.
5. Als [Assistent voor programmacompatibiliteit] wordt weergegeven, klikt u op [Dit programma is correct geïnstalleerd].

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Sun Mar 24 04:36:32 UTC 2019 Oki Europe Ltd.