PS-printerstuurprogramma

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 3,500,470 Byte
Bestandsnaam ES9470Series_25992.zip
Programmaversie 1.0.1
Producten ES9470 MFP; ES9460 MFP
Besturingssysteem OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6
Talen Deens; Nederlands; Engels; Fins; Frans; Duits; Italiaans; Japans; Noors; Pools; Russisch; Spaans; Zweeds

INSTALLATIE

Pak het gedownloade ZIP-bestand uit om de quot;xxx/OS X"-map uit te pakken.
Sla het uitgepakte bestand op het bureaublad op om te installeren.
De map wordt als volgt geconfigureerd:
10_4/xxxx_Features.dmg.gz: Plug-in voor het toevoegen van een watermerk en e-Filing-functies aan Voorkeursinstellingen voor afdrukken.
10_4/2-sided_default-: Bevat het PPD-bestand om afdrukken vanaf Macintosh op Mac OS X 10.4 of hoger in te schakelen. Met dit PPD-bestand kunt u dubbelzijdig afdrukken instellen als standaard.
10_4/normaal-: Bevat het PPD-bestand om afdrukken vanaf Macintosh op Mac OS X 10.4 of hoger in te schakelen.
Met dit PPD-bestand kunt u enkelzijdig afdrukken instellen als standaard.

Raadpleeg de Handleiding voor software-installatie voor meer informatie over de installatieprocedure.

BEPERKING EN OVERIGE MELDINGEN

Er zijn beperkingen in de functies van e-Filing (opslaan in een hoofdeenheid) en kleurinstellingen als u afdrukt via een door sandbox ondersteunde toepassing zoals Preview/TextEdit met Mac PPD (10.4 -) V1.01 op Mac OS X 10.7.x of 10.8.
1) e-Filing
Meestal worden de in de MFP opgegeven boxgegevens weergegeven. De boxgegevens worden echter niet uit de MFP opgehaald met de Bonjour-verbinding op 10.7.x of 10.8. Alle boxnummers van 001 - 200 worden altijd weergegeven.
Selecteer een box die in de MFP is opgegeven als bestemming.
2)Kleurinstellingen
Het in de MFP opgeslagen kleurprofiel wordt meestal weergegeven wanneer u kleurprofielinstellingen selecteert. De kleurprofielgegevens worden echter niet uit de MFP opgehaald met de Bonjour-verbinding op 10.7.x of 10.8. Gebruik Algemeen, Foto, Presentatie of Lijntekeningen voor een documentinstelling, al naar gelang van toepassing.

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Thu Mar 21 07:35:19 UTC 2019 Oki Europe Ltd.