Hulpprogramma Color Correct

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 75,102,484 Byte
Bestandsnaam MC360_MC350_CCU_OSX_020102_33856.dmg
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 2.1.2
Producten MC350; MC360
Besturingssysteem macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3
Talen Braziliaans Portugees; Engels; Frans; Duits; Italiaans; Japans; Koreaans; Portugees; Vereenvoudigd Chinees; Spaans

INSTALLATIE

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het beschikbaar te maken op uw bureaublad. 2. Dubbelklik op het pictogram van de schijfimage om het programma te starten.

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-Sun Mar 24 12:52:33 UTC 2019 Oki Europe Ltd.