PS Printer Driver Plug-in

SPECIFICHE

Dimensioni file 1,466,829 Byte
Nome file MC780_ES7480_MFP_MPS4242mc_Features_22394.dmg
Categoria Driver di stampa
Versione programma 1.32
Prodotti ES7470 MFP; ES7480 MFP; MC760; MC770; MC780; MPS3537mc; MPS4242mc
Sistema operativo Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4
Lingue Portoghese brasiliano; Danese; Olandese; Inglese; Finlandese; Francese; Tedesco; Italiano; Giapponese; Norvegese; Polacco; Russo; Spagnolo; Svedese

INSTALLAZIONE

1.Double click on the downloaded file icon for installation.
2.The disk image will be mounted on a desktop.
3.Launch the program by double clinking the icon in the disk image.