Dimensioni file 8,072,646 Byte
Nome file MC562-PS-MX-ICC-100a_31677.dmg
Versione programma 1.0.0
Prodotti ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562; MPS2731mc
Sistema operativo OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2; Mac OS 9; Linux
Lingue Portoghese brasiliano; Ceco; Danese; Olandese; Inglese; Finlandese; Francese; Tedesco; Greco; Ungherese; Italiano; Giapponese; Coreano; Norvegese; Polacco; Portoghese; Russo; Cinese semplificato; Spagnolo; Svedese; Cinese tradizionale; Turco

INSTALLAZIONE

1. Double-click the disk image (.dmg) to mount it on your desktop. 2. Copy the ICC profiles to the preferred folder.