Dimensioni file 1,657,967 Byte
Nome file PX732MFPMacICC_31662.hqx
Categoria Utility desktop
Versione programma 1.0
Prodotti C3530 MFP
Sistema operativo OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2; Mac OS 9
Lingue Portoghese brasiliano; Ceco; Danese; Olandese; Inglese; Finlandese; Francese; Tedesco; Greco; Ungherese; Italiano; Giapponese; Coreano; Norvegese; Polacco; Portoghese; Russo; Cinese semplificato; Spagnolo; Svedese; Cinese tradizionale; Turco

INSTALLAZIONE

Drag/drop the HQX file onto Stuffit Expander to automatically decode & decompress it. Stuffit Expander is a free utility that can be downloaded from http://www.stuffit.com.