Taille du fichier 65,443,296 Byte
Nom du fichier PT330-331_tcm3-133420_39242.exe
Catégorie Pilote d'impression
Version du programme 2.5.0.0
Produits PT330; PT331
Système d'exploitation Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit); Windows Embedded Point of Service; Windows Embedded POSReady 2009

RESTRICTION ET AUTRES NOTIFICATIONS

Use by the default setting regarding Printer driver.
Printer Utility have the restrictions on their use.