Taille du fichier 1,562,216 Byte
Nom du fichier OK2832LUx64_FRA_233_27365.exe
Catégorie Pilote d'impression recommandé
Version du programme 2.3.3
Produits B4400; B4600
Système d'exploitation Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (64bit)
Langues Français

INSTALLATION

1. Double-click on the downloaded file.
2. [Windows Server 2012/Windows 8/Windows Server 2008 R2/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [User Account Control] is displayed, click Yes.
3. [License Agreement] is displayed; click "Agree" if you accept the user license agreement.
4. Installer launches; follow the steps on the window to install the software.
5. [Windows Server 2012/Windows 8/Windows Server 2008 R2/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [Program Compatibility Assistant] is displayed, click [This program installed correctly].