Taille du fichier 1,470,192 Byte
Nom du fichier OK2832LU_ENU_233_27310.exe
Catégorie Pilote d'impression recommandé
Version du programme 2.3.3
Produits B4400; B4600
Système d'exploitation Windows 10 (32bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8 (32bit); Windows 7 (32bit); Windows Vista (32bit); Windows XP (32bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2003 (32bit)
Langues Anglais

INSTALLATION

1. Double-click on the downloaded file.
2. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [User Account Control] is displayed, click Yes.
3. [License Agreement] is displayed; click "Agree" if you accept the user license agreement.
4. Installer launches; follow the steps on the window to install the software.
5. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [Program Compatibility Assistant] is displayed, click [This program installed correctly].