Tuki

Tulostuslaatuongelmien tunnistaminen väri-/monitoimitulostimessa

Tässä artikkelissa opastetaan käyttämään OKIn CMYK Downloader -ohjelmaa. Ohjelman avulla pyritään määrittämään tulostuslaatuongelmien syitä tulostamalla syaanin, magentan, keltaisen ja mustan värisiä testisivuja.

Vaatimukset:

• OKICMYKDownloader-ohjelma
  • Tietokone, jossa Windows XP tai uudempi versio
  • OKIn väri- tai monitoimitulostin
Seuraava ikkuna tulee näkyviin. Valitse Unzip, jolloin tiedostot puretaan C:\Oki CMYK test page downloader utility -kansioon.

2) Ohjelman käynnistys

Avaa C:\Oki CMYK test page downloader utility -kansio tietokoneellasi ja kaksoisnapsauta OkiCMYKDownloader-ohjelmaa (ympyröity seuraavassa näyttökuvassa punaisella).
Kun seuraava tulee näkyviin, valitse Connect, jos tulostin on liitetty USB-kaapelilla. Jos tulostin on yhdistetty verkon kautta, valitse TCP/IP (Discovery) ja napsauta sitten Connect-painiketta.
Kun seuraava tulee näkyviin, napsauta OK-painiketta.
Kun seuraava tulee näkyviin, valitse Test File -kohdan valintanappien avulla, kuinka monta sivua haluat tulostaa. Valitse All, jos haluat tulostaa syaanin, magentan, keltaisen ja mustan väriset sivut. Jos haluat tulostaa yksittäisen väritestisivun, valitse yksi seuraavista: C (syaani), M (magenta), Y (keltainen) tai K (musta).

Valitse sitten tulostin luettelosta ja napsauta Download-painiketta.
Ohjelma lähettää testitiedoston tulostimeesi tulostettavaksi.