Nykyinen laiteohjelmistoversio:  A01.51_0_4(Julkaistu:15/11/2018)

Ennen päivitystä

・ Laiteohjelman päivitystyökalu vaaditaan laiteohjelman päivitystä varten.
・ Lataa laiteohjelman päivitystyökalu käyttöjärjestelmääsi varten.
・ Laiteohjelman päivitystyökalu voi myös tarvita päivitystä. Varmista, että käytät viimeisintä versiota.

Huomautus:
・ Päivitettävä laiteohjelmisto vaihtelee tuotteen perusteella.
・ Tuotteen pääkäyttäjän salasana vaaditaan laiteohjelman päivitystä varten.
・ Oletetaan, että tietokoneellasi, taulutietokoneellasi, mobiililaitteellasi on pääsy Internettiin.

Laiteohjelman päivitystyökalun lataus

Ladattuasi laiteohjelman päivitystyökalun, voit käynnistää työkalun ja noudattaa ohjeita laiteohjelman päivittämiseksi.

Firmware update tool for Windows

Versio: 1.5.0

Koko: 1.9 MB

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)

Napsauta tästä ladataksesi

Firmware update tool for macOS

Versio: 2.1.0

Koko: 849.3 KB

Käyttöjärjestelmä: macOS 10.14; macOS 10.13; macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Napsauta tästä ladataksesi

Firmware update tool for iOS

Versio: 1.4.0

Käyttöjärjestelmä: iOS

Napsauta tästä ladataksesi

LinkedIn Twitter YouTube facebook

©1995-2019 Oki Europe Ltd.