Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

Tärkeää

Jos et hyväksy tämän ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehdot ( "sopimus" ), siinä ei välttämättä ole tämän ohjelmiston.

Lue tämä sopimus huolellisesti ennen ohjelmiston käyttöä ja mukana toimitetun dokumentaation sisältämiä tietovälineelle ( "lisensoitu ohjelmisto" ). Asentamalla ohjelmistoja, ilmaiset että käyttäjä hyväksyy nämä ehdot ja tämä sopimus ehdotus kelpaa tehokas ( "mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa") JA OKI Data Corporation ( "Kehityspanoksen" ).

1.  Vaikutusalueen lisenssi

myöntää Käyttöoikeuden haltijan ja mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa hyväksyy, ei-yksinoikeudellisen asennuksen edellyttämää käyttöoikeutta ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus useille tietokoneille, jotka ovat suoraan tai Käyttöoikeuden haltijan verkkoon, jossa on ostaa tai mfp mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa ( "Tuote") ja käyttää itse ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus ainoastaan tuotteen kanssa. käyttöluvan haltija voi tehdä yhden kopion ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus vain varmuuskopiointi tarkoitukseen. että kaikkien ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa on oikeus luoda Tässä on oltava sama tekijänoikeus- ja muun huomaa, että näkyvät tai ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus. Muutoin samaa mieltä eivät Kopioi mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa, valmistaa uudelleen, kenenkään voit ottaa kopioita tai toistaa, ohjelmistoja, kokonaan tai osittain.

2.  omistuksen kokonaiskustannuksia ja rajoitukset

(1) Käyttöoikeuden myöntäjää tai sen alihankkijat omistaa kaikki tekijänoikeudet ja omistusoikeudet ja ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus. Rakenne, järjestys ja Koodi pidättää itsellään oikeuden muuttaa ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus ovat arvokkaita liikesalaisuuksia Kehityspanoksen ja sen alihankkijat. ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus on myös suojattu Yhdysvaltain Copyright oikeutta ja kansainvälistä perustamissopimuksen määräyksiä. mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa on käsittelee ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus samalla tavalla kuin mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa olisi käsittele muita tekijänoikeuksien alaista aineistoa, kuten kirjan.
(2) lukuun ottamatta 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla, käyttöluvan haltija voi ei Kopioi saa lainata, vuokrata, jakaa, siirtää uudestaan, tai ohjelmistoja, kokonaan tai osittain.
(3) mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa sitoutuu siihen, että kyseistä tietoa ei muokata, muuttaa, kääntää, purkaa tai -ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus.
(4) mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa sitoutuu siihen, että kyseistä tietoa ei Voit vaihtaa tiedoston nimet ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus.
(5) lukuun ottamatta edellisten ohjeiden mukaisesti tässä sopimuksessa sovittu, ei myönnä mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa SEN SISÄLTÄMIEN IMMATERIAALIOIKEUKSIEN YHTEYDESSÄ oikeudet tai ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus.

3.  Voimassaolo ja päättyminen

(1) tämä sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan.
(2) sopimuksen mukaan myös mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa valitsee jossa voit lopettaa sen tuhoamalla ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus ja sen käsikirjasta ja kaikki sen kopiot.
(3) Jos Käyttöoikeuden haltijan voi irtisanoa tämän sopimuksen mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa ei noudata jotakin ja tämän sopimuksen ehtoja. Kun me peruutamme, mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa ei tuhota ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus ja sen kopioista Valitse mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa on omistukseensa.

4.  Takuu

Sen ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus toimitetaan "SELLAISENAAN".  Kumpikaan Kehityspanoksen tai sen toimittajat takaa, että lisensoitujen ohjelmiston toiminnan keskeytymättömyyttä, virheetön, tai vastaa mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa.  Kehityspanoksen JA SEN TOIMITTAJAT EIVÄT takuu TAI VÄLILLISTÄ TAKUUTA loukkausta ei ole minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, MYYNTIKELPOISUUTTA taikka mihinkään muuhun erityiseen tarkoitukseen.

5.  Vastuuvelvollisuuden poissulkeminen

Ei missään tapauksessa vastuussa Käyttöoikeuden myöntäjää tai sen alihankkijat eivät mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa, välillisistä, satunnaisista, erityisistä, JOHDANNAISISTA tai rangaistuksellisista vahingoista, mukaan lukien mutta ei ole rajoitettu menetys voittoja, johtaa tietojen menetykseen tai säästöistä, Käyttöoikeuden haltijan tietojen menetykseen, vaikka on ilmoitettu tällaisten vahingoittaa eikä mahdollisen kolmannen osapuolen vaateet (mainittujen ilmoitettujen laitosten) koulutusaineiston aiheutuvat ohjelmistoja, esityksestä johtuvasta väittää haulla onko vaateet (mukaan lukien mutta ei) laiminlyönnistä tai muuhun oikeudelliseen perusteeseen, tai mahdollisen kolmannen osapuolen vaateet.

6.  Sovellettava laki

Käyttöoikeussopimuksen verrattuna ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus sovelletaan Texasin voimassa olevan lainsäädännön Japanissa.

7.  severability

Mikäli jokin tämän sopimuksen osa ei löydy mitätöidä ja ole täytäntöönpanokelpoinen, se ei vaikuta tasapainoa niin, että kelpoisuuden sopimus, joka mukaan ja on lainvoimainen sen ehdot.

8.  Vie rajoitus

mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa suostuu siihen, että ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus ei kuljettaa, siirretty, viedä tai jälleenviedä mihin tahansa maa tai käyttää tavalla Yhdysvalloissa PAKOTTAVISTA SÄÄNNÖKSISTÄ MUUTA japanin ja muihin asiaa vie lakien tai säädösten vastaisesti.  mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa suostuu siihen, että ei ole oikeutta viedä tai uudelleen vientiä ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus tai niistä valmistettujen muodossa ilman sopiva Yhdysvalloissa japanin ja muut valtiolliset lisenssit. Tämä sopimus ei ole mukaan päättyvät ilman eri toimenpiteitä mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa noudatettava tässä osassa 8.

9.  Koko sopimus

Lukee ja ymmärtää mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa kertoo, että tämän sopimuksen ehdot ja että tämä sopimus muodostaa koko tietoja ja sopimus Kehityspanoksen ja välillä mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa luettelotyyppejä liittyvä ohjelmistoja, ja korvaa 15.7.2008 esitelty ennakkoon, kirjallisia tai suullisia.
käyttöluvan haltija on velvollisuudet tässä sopimuksessa muodostavat velvollisuudet suorittaa Kehityspanoksen ja hiiren kakkospainikkeella käyttöoikeuden omistaa kaikki omistajat mukaisesti myönnettyjen lisenssien ehtona lisenssinhaltija lupaa toimittaa tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiasi.

10. Ilmoitus Yhdysvaltain hallituksen käyttäjien

Kaikki ohjelma Yhdysvaltain sopimuksen nojalla toimitettuja myönnetty arvostettuihin hyväntekeväisyysjärjestöihin 1. joulukuuta 1995 tai sen jälkeen mukana toimitetaan oikeudet ja rajoitukset kaupallisen lisenssin muualla tässä kuvatulla tavalla.  Kaikki ohjelma Yhdysvaltain arvostettuihin hyväntekeväisyysjärjestöihin digitaalilaitteen raja myönnetty ennen 1. joulukuuta 1995 on "rajoitetut oikeudet" mikäli tähän mennessä 48 CFR 52.227-14 (kesäkuu monistamisen ) tai DFAR, 48 CFR 252.227-7013 (Oct 1988), soveltuvin osin.
"Ohjelmisto" tässä osassa on pidettävä viitekorkoja ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus määritetty tässä sopimuksessa.
*****
Joitakin ohjelmia, joihin sinulla on käyttöoikeus voi on erillinen ohjelmiston käyttöoikeussopimus ja jos hyväksyt lisenssisopimuksen erillinen ohjelmiston käyttöoikeussopimus, noudatetaan tällainen sopimus on ensisijainen ohjelmiston käytön.