Valitse käyttöjärjestelmä

Kieli

Microsoft ei enää tue Windows XP -käyttöjärjestelmää, joten OKI ei voi enää taata OKI-tuotteiden toimivuutta tässä käyttöjärjestelmässä.

Tarkista käyttöjärjestelmän yhteensopivuus, jos et löydä haluamaasi tulostinohjainta.

Käyttöjärjestelmien yhteensopivuussivu >

Ohjain

ESC/P Printer Driver

Versio: 1.0

Koko: 84.0 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Käyttöjärjestelmä: Windows XP (32bit)

Lisätietoja

IBM Printer Driver

Versio: 1.1

Koko: 5.2 MB

IBM printer driver allows your software application to control your printer.

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)

Lisätietoja