Panel Language Setup

Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 870,704 Byte
Tiedostonimi C711WTES7411WTPro7411WT-win-pdw1702_43684.exe
Luokka LPR-apuohjelma
Ohjelmaversio 1.7.0.2
Tuotteet C711WT; ES7411WT; pro7411WT
Käyttöjärjestelmä Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Kielet bosnia; portugali (Brasilia); bulgaria; katalaani; kroatia; tšekki; tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; kreikka; unkari; italia; korea; makedonia; norja; puola; portugali; romania; venäjä; serbia; kiina (yksinkertainen); sloveeni; espanja; ruotsi; kiina (perinteinen); turkki

ASENNUS

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

RAJOITUKSET JA MUUT ILMOITUKSET

• Need the printer driver which is connected to the device.