Tietoa Tarvikkeista

Helppokäyttöisyys

Helposti asennettavat tarvikkeet

OKIn alkuperäiset tarvikkeet on helppo asentaa ja niitä on helppo käyttää

OKIn alkuperäisten tarvikkeiden hankkiminen on helppoa, ja niiden asentaminen ja käyttäminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Yhtenäisten käyttöönottomekanismien ansiosta laitteesi on jälleen nopeasti käyttövalmiina.

OKI-tarvikkeiden tuki ja ohje

Helppokäyttöiset tarvikkeet
Saat OKIn tarvikkeiden asennusohjeet skannaamalla pakkauksen QR-koodin tai katsomalla YouTube-kanavalta OKI-laitemalliisi liittyvän ohjevideon.
Mobiilisovellus
  • Tarvikkeiden tilaaminen sujuu helposti ja pienet huoltotoimetkin onnistuvat vaivattomasti OKI Mobile Print -sovelluksen avulla.
  • Katso videoista ohjeet OKIn tarvikkeiden vaihtamiseen
  • Kirjoita monitoimilaitteen virhekoodi OKI Mobile Print -sovelluksen kysymysosion hakukenttään.
  • OKI Mobile Print -sovellus tarjoaa käyttöösi kysymysosion, YouTube-ohjevideot ja paljon muita tukimateriaaleja.

Lataa OKI Mobile Print -sovellus

LinkedIn Twitter YouTube facebook

©1995-2019 Oki Europe Ltd.