Scanner Driver (TWAIN)

Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 20,432,512 Byte
Tiedostonimi ES94x6T32_090102_00_128522.exe
Luokka Skanneriohjain
Ohjelmaversio 9.1.2.0
Tuotteet ES9466 MFP; ES9476 MFP
Käyttöjärjestelmä Windows 10 (32bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 7 (32bit); Windows Vista (32bit); Windows Server 2008 (32bit)
Kielet portugali (Brasilia); tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; italia; japani; norja; puola; venäjä; espanja; ruotsi

ASENNUS

"1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen."

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter YouTube
>

Copyright © 1995–2021 Oki Europe Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.