Scanner Driver

Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 14,955,520 Byte
Tiedostonimi UniversalScannerDriver_111_81644.exe
Luokka Skanneriohjain
Ohjelmaversio 1.1.1
Tuotteet ES4172LP MFP; ES5162LP MFP; ES8453 MFP; ES8463 MFP; ES8473 MFP; ES8483 MFP; MC843; MC853; MC863; MC873; MC883
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2003 (32bit)
Kielet englanti; ranska; saksa; italia; japani; korea; portugali; kiina (yksinkertainen); espanja; kiina (perinteinen)

ASENNUS

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.

RAJOITUKSET JA MUUT ILMOITUKSET

The MFP needs to be connected to USB or TCP/IP network.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter YouTube

Copyright © 1995–2020 Oki Europe Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.