The Design Hub – kaikkiin tulostus- ja suunnittelutarpeisiin yrityksen sisällä

Shoppa-palvelun kautta toimiva The Design Hub on OKIn keskitetty palvelukeskus ketterään liiketoimintaan. Voit luoda ja tulostaa ammattimaista laatua sekä täysin yksilöllistä visuaalista viestintää ja markkinointimateriaaleja yrityksen sisällä muutamalla napsautuksella.


Ei hävikkiä, aloituskustannuksia tai viiveitä

Yrityksiltä vaaditaan nyt enemmän joustavuutta kuin koskaan, jotta ne voisivat nopeasti vastata muuttuvaan kysyntään, hallituksen ohjeisiin ja kulutustrendeihin tai asiakkaiden tarpeisiin. Koska laaja valikoima malleja, kuvia ja sisältöä on nyt sijoitettu helppokäyttöiseen ympäristöön, sinun ei enää tarvitse tilata niitä suurissa erissä ammattisuunnittelijalta tai painotaloilta. 
 
 • Mukauta visuaalista viestintääsi tarpeen mukaan. The Design Hub antaa yrityksellesi mahdollisuuden luoda nopeasti näyttäviä materiaaleja. Voit tulostaa yrityksen sisällä esimerkiksi pieniä hintalappuja tai QR-kooditarroja, jopa 1,3 metriä pitkiä vapaasti seisovia ja ripustettavia banderolleja, turvavälimerkkejä, aukioloaikatarroja ikkunoihin, vedenkestäviä, puhtaaksi pyyhittäviä tai kertakäyttöisiä ruokalistoja ja paljon muuta – tarpeesi mukaan.
 • Tulosta mitä ja milloin tahansa.  Kun tulostusasetuksissa on valmiiksi mukautettuja mediatiedostoja, voit tulostaa välittömästi erityyppisille ja -kokoisille materiaaleille yrityksen sisällä vain yhdellä painikkeen painalluksella – et tarvitse erityistaitoja.  
 • OKI-tulostimen käytettävyyden varmistaminen on entistäkin helpompaa. The Design Hub in avulla voit seurata OKI-laitteesi nykyistä tilaa, mukaan lukien kulutustarvikkeiden määrää. Saat automaattisia ilmoituksia, kun tarvitset uusia tarvikkeita. Voit ostaa kulutustarvikkeet helposti valtuutetuilta OKI-kumppaneilta linkkien kautta, mikä takaa jatkuvan ja vaivattoman tulostuksen.

Suurempaa joustavuutta yrityksen sisäisen suunnittelun ja tuotannon ansiosta

Luo vangitseva asiakaskokemus, jotta voit vaikuttaa ostopäätöksiin, vahvistaa asiakasuskollisuutta tai hyödyntää markkina- ja kulutustrendejä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Tuota

The Design Hub in laajan mallikirjaston ansiosta olet valmis mihin tahansa. Mukauta saatavilla olevia malleja ja grafiikkaa toimialasi tarpeisiin tai luo omia yksilöllisiä malleja helppokäyttöisellä vedä ja pudota -toiminnolla ja tulostusvalmiilla sovelluksilla. Näin voit luoda tarvitsemasi materiaalit välittömästi – ilman ulkoisia palveluntarjoajia tai erityistaitoja.

Tulosta

Tulosta ammattimaisia kylttejä, julisteita ja materiaaleja saumattomasti The Design Hub ista OKI-laitteellasi ja nauti erinomaisesta värisyvyydestä ja laadusta joka kerta. Tulostitpa 1,3 metrin pituisia vedenkestäviä banderolleja tai erikokoisia tarroja ja etikettejä, tarvitset vain yhden laitteen.

Toimita paikan päälle

Aseta tulostamasi ammattimaiset viestintä- ja markkinointimateriaalit paikan päälle ja houkuttele niiden avulla asiakkaita, lisää ostoskorin arvoa ja kannusta toistuviin ostoihin. Kun suunnittelet ja tulostat materiaalit yrityksen sisällä, sinun ei tarvitse odottaa, että ne toimitetaan perille, sillä julisteet, ripustettavat banderollit, lattiatarrat ja monet muut materiaalit valmistuvat muutamassa minuutissa.

Luo ja tulosta erilaisia materiaaleja

The Design Hub tarjoaa käyttöösi mallikirjaston, jonka avulla voit kehittää visuaalista viestintääsi.  Tämä yhdessä OKIn HD-väritulostimien kanssa mahdollistaa joustavan ja nopean mukautumisen muuttuviin olosuhteisiin. Voit tuottaa yksilöllisiä ammattimaisia kylttejä muutamassa minuutissa. Luo haluamasi materiaali The Design Hub issa, tulosta se OKIn väritulostimella käyttämällä tulostusvalmiita asetuksia ja aseta se sitten minne tahansa.

Ota ohjat käsiin The Design Hub in avulla

The Design Hub auttaa yritystäsi vastaamaan markkinoiden tai toimialan muutoksiin mahdollisimman nopeasti, lyhentämään toimitusaikoja ja vähentämään henkilöstön työmäärää. Näin yrityksesi pysyy kilpailun kärjessä.

 • Voit käyttää malli- ja kuvakirjastoa tai luoda omia malleja ja kuvia helposti vedä ja pudota -toiminnolla
 • QR-koodin luominen edistää asiakkaan sitoutumista digitaalisen viestinnän avulla
 • Mukauta viestintää muuttuvien tietojen tulostuksella
 • Sopeudu nopeasti uusiin ohjeisiin, asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja markkinatrendeihin
 • Et tarvitse ulkoisia suunnittelijoita ja tulostuspalveluja tai erityistaitoja
 • Säästä aikaa ja rahaa talon sisäisellä prosessilla
 • Lisää asiakkaiden uskollisuutta ja ostoja tarjoamalla henkilökohtainen kokemus
 • Lisää tuottoja entistä henkilökohtaisemmalla markkinoinnilla
 • Luo ammattitasoisia tulosteita monenlaisille materiaaleille
 • Käyttäjäystävällistä tulostusta – hallitse kaikkia tulostin- ja materiaaliasetuksia valmiiksi määritetyillä mediatiedostoilla
 • Seuraa kulutustarvikkeiden käyttöä ja tilaa niitä tarvittaessa verkosta

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.