PS Printer Driver Plug-in

ESPECIFICACIONES

Tamaño del archivo 1,466,829 Byte
Nombre del archivo MC780_ES7480_MFP_MPS4242mc_Features_22394.dmg
Categoría Controlador de impresión
Versión del programa 1.32
Productos ES7470 MFP; ES7480 MFP; MC760; MC770; MC780; MPS3537mc; MPS4242mc
Sistema operativo Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4
Idiomas Portugués de Brasil; Danés; Neerlandés; Inglés; Finés; Francés; Alemán; Italiano; Japonés; Noruego; Polaco; Ruso; Español; Sueco

INSTALACIÓN

1.Double click on the downloaded file icon for installation.
2.The disk image will be mounted on a desktop.
3.Launch the program by double clinking the icon in the disk image.