PCL Printer Driver

ESPECIFICACIONES

Tamaño del archivo 6,298,576 Byte
Nombre del archivo OKBAC017_ENU110_36570.exe
Categoría Controlador de impresión
Versión del programa 1.1.0
Productos C9650; ES3640a3
Sistema operativo Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (64bit)
Idiomas Inglés

INSTALACIÓN

1. Double-click on the downloaded file.
2. [Windows Server 2008 R2/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [User Account Control] is displayed, click Yes.
A folder is created and then the file is decompressed.
3. [License window] is displayed; click "I Agree" if you accept the user license agreement.
4. Installer launches; follow the steps on the window to install the software.
5. [Windows Server 2008 R2/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [Program Compatibility Assistant] is displayed, click [This program installed correctly].

RESTRICCIÓN Y OTRAS NOTIFICACIONES

When using in Windows10, Driver Updater Utility v1.0.0 is needed.