PCL5 Printer Driver

ESPECIFICACIONES

Tamaño del archivo 7,594,384 Byte
Nombre del archivo OKB3E035_ENU134_24371.exe
Categoría Controlador de impresión recomendado
Versión del programa 1.3.4
Productos B410; B430; B440
Sistema operativo Windows 10 (32bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8 (32bit); Windows 7 (32bit); Windows Vista (32bit); Windows XP (32bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2003 (32bit)
Idiomas Inglés

INSTALACIÓN

1. Double-click on the downloaded file.
2. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [User Account Control] is displayed, click Yes.
3. [OKI B410/B430/B440] is displayed; click "I Agree" if you accept the user license agreement.
4. Installer launches; follow the steps on the window to install the software.
5. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista] If [Program Compatibility Assistant] is displayed, click [This program installed correctly].