Panel Language Setup

ESPECIFICACIONES

Tamaño del archivo 926,672 Byte
Nombre del archivo C841C831C822C811-win-pdw1612_35515.exe
Categoría Utilidad de escritorio
Versión del programa 1.6.1.2
Productos C811; C822; C831; C831DM; C841; ES8431; ES8431DM; ES8441
Sistema operativo Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Idiomas Portugués de Brasil; Búlgaro; Catalán; Croata; Checo; Danés; Neerlandés; Inglés; Finés; Francés; Alemán; Griego; Húngaro; Italiano; Japonés; Coreano; Macedonio; Noruego; Otros; Polaco; Portugués; Rumano; Ruso; Chino simplificado; Esloveno; Español; Sueco; Chino tradicional; Turco

INSTALACIÓN

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

RESTRICCIÓN Y OTRAS NOTIFICACIONES

• Need the printer driver which is connected to the device.