Panel Language Setup

ESPECIFICACIONES

Tamaño del archivo 870,704 Byte
Nombre del archivo C711WTES7411WTPro7411WT-win-pdw1702_43684.exe
Categoría Utilidad de escritorio
Versión del programa 1.7.0.2
Productos C711WT; ES7411WT; pro7411WT
Sistema operativo Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Idiomas Bosnio; Portugués de Brasil; Búlgaro; Catalán; Croata; Checo; Danés; Neerlandés; Inglés; Finés; Francés; Alemán; Griego; Húngaro; Italiano; Coreano; Macedonio; Noruego; Polaco; Portugués; Rumano; Ruso; Serbio; Chino simplificado; Esloveno; Español; Sueco; Chino tradicional; Turco

INSTALACIÓN

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

RESTRICCIÓN Y OTRAS NOTIFICACIONES

• Need the printer driver which is connected to the device.