Support

Sådan identificeres problemer med udskriftskvaliteten på din farveprinter/MFP

Denne artikel beskriver, hvordan du bruger hjælpeprogrammet OKI CMYK-Downloader, som udskriver testsider i cyan, magenta, gul og sort på printeren/MFP'en for at diagnosticere årsagen til problemer med udskriftskvaliteten.

Krav:

• Programmet OKICMYKDownloader
  • Pc, der kører Windows XP eller nyere
  • OKI farveprinter eller MFP
Følgende vindue vises. Klik på Udpak, og filerne pakkes ud i en mappe, der hedder “C:\Oki CMYK test page downloader utility”.

2) Kør programmet

På computeren skal du gå til 'C:\Oki CMYK test page downloader utility' og dobbeltklik på programmet OkiCMYKDownloader (som vist med en rød cirkel i skærmbilledet nedenfor)
Hvis printeren er tilsluttet via et USB-kabel, og følgende vises, skal du blot klikke på 'Connect'. Hvis den er på dit netværk, skal du vælge 'TCP/IP (registrering)' og klik på 'Connect':
Når følgende vises, skal du blot klikke på "OK".
Når følgende vises under "Testfil', skal du bruge alternativknapperne til at vælge, hvor mange sider du vil have udskrevet. "Alle" vil udskrive sider i cyan, magenta, gul og sort, hvorimod angivelse af C vil udskrive en enkelt side i cyan, M vil udskrive en enkelt side i magenta og tilsvarende for de to andre muligheder.

Enkeltklik derefter for at vælge din printer på listen og klik på "Download".
Programmet vil derefter sende den ønskede testfil, der skal udskrives på din enhed.