Siden Microsoft afsluttet support af Windows XP, garanterer Oki ikke længere brug af OKI produkter under Ikke-understøttede operativsystemer

Se kompatibilitet med operativsystemer, hvis du ikke kan finde din printerdriver

Side om kompatibilitet med operativsystemer >

Driver

ColorPainter PnP Driver

Version: 1.1.0.5

Størrelse: 29.9 KB

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit)

Se oplysninger

Hjælpeprogram

CP_Manager

Version: 4.2.0

Størrelse: 331.3 MB

This tool is for ColorPainter H3-104s.

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit)