Siden Microsoft afsluttet support af Windows XP, garanterer Oki ikke længere brug af OKI produkter under Ikke-understøttede operativsystemer

Se kompatibilitet med operativsystemer, hvis du ikke kan finde din printerdriver

Side om kompatibilitet med operativsystemer >

Driver

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Størrelse: 174.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Operativsystem: Windows XP (32bit)

Se oplysninger

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Størrelse: 174.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Operativsystem: Windows XP (32bit)

Se oplysninger

Hjælpeprogram

LPR Utility

Version: 5.1.21

Størrelse: 10.4 MB

This is enhanced software for printing to TCP/IP network devices. It has several advantages over using a standard TCP/IP printing port such as device discovery, remote monitoring of print jobs and monitoring of device status.

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)