ICC Profile(PS)

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 2,393,816 Byte
Filnavn Pro9541WTPS-ICC-100_237016.exe
Kategori Printerdriver
Programversion 1.0.0
Produkter Pro9541WT
Operativsystem Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Sprog Brasiliansk-portugisisk; Tjekkisk; Dansk; Hollandsk; Dansk; Finsk; Fransk; Tysk; Græsk; Ungarsk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Norsk; Polsk; Portugisisk; Russisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Svensk; Traditionelt kinesisk; Tyrkisk