Drivere og hjælpeprogrammer

Scanner Driver


Læs noterne og softwarelicensaftalen grundigt, før du downloader denne software. Hvis du ikke kan acceptere nogle af betingelserne i denne aftale, skal du undlade at downloade softwaren

Læs mærkaten for aftalen med betingelser for brug >

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 15,128,888 Byte
Filnavn UniversalScannerDriver64_111_81668.exe
Kategori Scannerdriver
Programversion 1.1.1
Produkter ES4172LP MFP; ES5162LP MFP; ES8453 MFP; ES8463 MFP; ES8473 MFP; ES8483 MFP; MC843; MC853; MC863; MC873; MC883
Operativsystem Windows Server 2003 (64bit)
Sprog Dansk; Fransk; Tysk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Portugisisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Traditionelt kinesisk

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter Youtube facebook instagram