Panel Language Setup

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 905,104 Byte
Filnavn Pro6410NeonColor-win-pdw1713_43691.exe
Kategori Hjælpeprogram til skrivebordet
Programversion 1.7.1.3
Produkter Pro6410Neon
Operativsystem Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Sprog Bosnisk; Brasiliansk-portugisisk; Bulgarsk; Katalansk; Kroatisk; Tjekkisk; Dansk; Hollandsk; Dansk; Finsk; Fransk; Tysk; Græsk; Ungarsk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Makedonsk; Norsk; Polsk; Portugisisk; Rumænsk; Russisk; Serbisk; Forenklet kinesisk; Slovensk; Spansk; Svensk; Traditionelt kinesisk; Tyrkisk

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

BEGRÆNSNINGER OG ANDRE BESKEDER

• Need the printer driver which is connected to the device.

LinkedIn Twitter Youtube facebook

©1995-2020 Oki Europe Ltd.