Drivere og hjælpeprogrammer

Oki Driver Remover


Læs noterne og softwarelicensaftalen grundigt, før du downloader denne software. Hvis du ikke kan acceptere nogle af betingelserne i denne aftale, skal du undlade at downloade softwaren

Læs mærkaten for aftalen med betingelser for brug >

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 413,696 Byte
Filnavn Oki Driver Remover V3_tcm3-101754_40419.exe
Kategori Hjælpeprogram til skrivebordet
Programversion 3.0.0
Produkter B6200; B6300; C110
Operativsystem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit)
Sprog Dansk

INSTALLATION

1) Double click the downloaded file and chooose Unzip, the utility will automatically launch.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter Youtube facebook instagram