ICC Profile (PS)

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 8,061,592 Byte
Filnavn MC562PS-ICC-ENU-101_40153.exe
Kategori Hjælpeprogram til skrivebordet
Programversion 1.0.1
Produkter ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562; MPS2731mc
Operativsystem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Sprog Brasiliansk-portugisisk; Tjekkisk; Dansk; Hollandsk; Dansk; Finsk; Fransk; Tysk; Græsk; Ungarsk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Norsk; Polsk; Portugisisk; Russisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Svensk; Traditionelt kinesisk; Tyrkisk