Filstørrrelse 14,791,888 Byte
Filnavn MC5(3)x2ES5(3)4x2_ScannerDriver_102_40130.exe
Kategori Scannerdriver
Programversion 1.0.2
Produkter ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562
Operativsystem Windows 10 (32bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8 (32bit); Windows 7 (32bit); Windows Vista (32bit); Windows XP (32bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2003 (32bit)
Sprog Brasiliansk-portugisisk; Dansk; Fransk; Tysk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Forenklet kinesisk; Spansk; Traditionelt kinesisk