ICC Profile (PCL)

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 2,996,200 Byte
Filnavn C531PCL-ICC-ENU-100_21869.exe
Programversion 1.0.0
Produkter C321; C331; C531; ES5431
Operativsystem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Sprog Brasiliansk-portugisisk; Tjekkisk; Dansk; Hollandsk; Dansk; Finsk; Fransk; Tysk; Græsk; Ungarsk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Norsk; Polsk; Portugisisk; Russisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Svensk; Traditionelt kinesisk; Tyrkisk