Da Microsoft den Support für Windows XP beendet hat, bietet OKI keine Garantie mehr für die Verwendung von OKI-Produkten unter nicht unterstützten Betriebssystemen.

Wenn Sie Ihren Druckertreiber nicht finden können, lesen Sie bitte unter der Betriebssystemskompatibilität nach.

Seite zur Betriebssystemskompatibilität >

Treiber

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Größe: 174.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Betriebssystem: Windows XP

Details anzeigen

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Größe: 174.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Betriebssystem: Windows XP

Details anzeigen

Utility

LPR Utility

Version: 5.1.20

Größe: 6.4 MB

This is enhanced software for printing to TCP/IP network devices. It has several advantages over using a standard TCP/IP printing port such as device discovery, remote monitoring of print jobs and monitoring of device status.

Betriebssystem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64