Dateigröße 11,925,616 Byte
Dateiname OKW3X055114_254754.exe
Kategorie Empfohlener Druckertreiber
Programmversion 1.1.4
Produkte ES4172LP MFP; ES4192 MFP; ES5162 MFP; ES5162LP MFP; MB472; MB492; MB562
Betriebssystem Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Sprachen Brasilianisches Portugiesisch; Katalanisch; Tschechisch; Dänisch; Niederländisch; Englisch; Finnisch; Französisch; Deutsch; Griechisch; Ungarisch; Italienisch; Japanisch; Koreanisch; Norwegisch; Polnisch; Portugiesisch; Russisch; Vereinfachtes Chinesisch; Spanisch; Schwedisch; Traditionelles Chinesisch; Türkisch

INSTALLATION

1. Double-click on the downloaded file.
2. If [User Account Control] is displayed, click Yes.
A folder is created and then the file is decompressed.
3. [Select Language] is displayed; Select your language and then click OK.
4. [License window] is displayed; Click "I Agree" if you accept the user license agreement.
5. Installer launches; Follow the steps on the window to install the software.
6. If [Program Compatibility Assistant] is displayed, click [This program installed correctly].